Regulile domnului Jones pentru barbatul modern

Regulile domnului Jones pentru barbatul modern - Dylan Jones
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegulile domnului Jones pentru barbatul modern
  • Autor: Dylan Jones
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: In afara colectiilor
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-973-669-487-5
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 408
  • Format carte: 13,5?21,5 cm
Comanda acum "Regulile domnului Jones pentru barbatul modern - Dylan Jones" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Dylan Jones (n. 1960) este ziarist si editorul revistei GQ pentru Marea Brita­nie. A absolvit Central Saint Martins College of Art and Design din Lon­dra, unde a stu­diat grafica. Si-a inceput cariera de ziarist la revista i-D , dupa care s-a mutat, in 1987, la Arena , devenind editor.
De asemenea, a mai colaborat, tot in calitate de editor, la The Face , The Observer si The Sunday Times , trecand in 1999 la GQ . Lui i se dato­reaza tenta politica a revistei, pe a carei coperta a aparut si liderul partidului conser­vator, David Cameron.
Jones semneaza si o rubrica saptamanala in suplimentul revistei The Mail On Sunday . 

Un ghid indispensabil pentru barbatul seco­lu­lui XXI!
Dylan Jones, editorul revistei GQ pentru Marea Britanie, reuseste sa prezinte intr-o maniera atractiva si amuzanta cateva dileme ce par sa-l preocupe pe barbatul modern al mileniului trei, de pilda: cum sa obtii o marire de salariu sau cum sa-ti lingusesti seful. Dupa care intervin iritarile cotidiene: cum sa faci fata decalajelor de fus orar atunci cand calatoresti in strainatate sau cum sa impiedici pantalonii sa cada de pe umeras. Si se ajunge astfel la acele lucruri pe care un barbat modern ar trebui sa le stie, dar nu are cine sa i le spuna: sa pornesti o masina careia i s-a descarcat bateria, sa-ti cumperi len­jerie, sa te lasi de fumat, sa faci un nod Windsor la cravata, sa te comporti adecvat intr-un club de striptease? si lista pare nesfarsita. Regulile domnului Jones demonstreaza bogata experienta a autorului intr-o mare varietate de subiecte, cartea fiind de un real ajutor pentru orice sot, prieten sau fiu.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regulile domnului Jones pentru barbatul modern
Cartea Regulile domnului Jones pentru barbatul modern in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regulile domnului Jones pentru barbatul modern - Dylan Jones" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dragostea Dintre Prieteni  - EXLEY Helen Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
EXLEY Helen
17,91 lei
Femei, cuvinte si imagini. Perspective feministe - Otilia Dragomir, Adina Bradeanu, Daniela Roventa-Frumusani, Romina Surugiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Otilia Dragomir, Adina Bradeanu, Dani...
12,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse