Reconstructia dreptei

Reconstructia dreptei - Valeriu Stoica & Dragos Paul Aligica
Pret: 49,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roReconstructia dreptei
Comanda acum "Reconstructia dreptei - Valeriu Stoica & Dragos Paul Aligica" de pe libraria ishop la pretul de 49,50 lei
Descriere carte:
Intelegem foarte bine ca, publicand o carte ca aceasta, ne inscriem intr-o lupta. Intelegem ca propunerile noastre vor trezi reactii din partea celor care gandesc formula si arhitectura doctrinara a politicii de dreapta din ... perspectiva altor paradigme.
Si, de asemenea, mai intelegem ca aceste reactii nu ne vor fi favorabile, asa cum nici reactiile noastre nu sunt favorabile proiectelor unei drepte a secolului XXI care s-ar revendica de la radicalismul antiliberal si anticapitalist al perioadei interbelice sau care s-ar complacea prea mult in nostalgia aristocratiei secolului al XIX-lea. Dorinta noastra nu este sa evitam polemicile, fie ele si taioase. Am dori insa ca aceasta confruntare sa se dea acolo unde ii este locul - adica in planul ideilor si al argumentelor. Testul fiecarei tabere care se confrunta acum pentru a defini spiritul noii drepte si a-si impune interpretarea asupra acesteia va fi dat de capacitatea de a-i convinge pe ceilalti ca varianta sa este cea mai viabila, ca propune vehiculul intelectual apt sa raspunda provocarilor istorice ale momentului, proband astfel aptitudinea de a duce mai departe, in noul mileniu, proiectul national si familia europeana. Altfel spus, obiectivul ultim al lucrarii de fata este sa-si convinga cititorii ca in paginile sale vor gasi schitate principiile unui astfel de instrument intelectual-politic si inceputul unui dialog in acest sens. ( Autorii )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Reconstructia dreptei
Cartea Reconstructia dreptei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Reconstructia dreptei - Valeriu Stoica & Dragos Paul Aligica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
18 Lectii Despre Societatea Industriala - ARON Raymond, Trad. CEAUSU Simona Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
ARON Raymond, Trad. CEAUSU Simona
8,91 lei
In umbra lui Hitler (2 vol.) - Albert Speer Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Albert Speer
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica