Realizarea filmelor cu Windows XP

Realizarea filmelor cu Windows XP - Jan Ozer
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRealizarea filmelor cu Windows XP
Comanda acum "Realizarea filmelor cu Windows XP - Jan Ozer" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Proiecte de la editura care va aduce Ghidurile de invatare rapida prin imagini...

Daca doriti sa creati un film care sa arate excelent, dar in acelasi timp nu doriti sa va pierdeti in detalii, atunci aveti nevoie de un ghid de realizare rapida a proiectelor prin imagini.

Nu trebuie sa cunoasteti toate caracteristicile de software - doar ceea ce este strict necesar pentru a va realiza proiectul.

Ilustratiile va arata cum sa efectuati fiecare etapa a proiectului dumneavoastra, de la inceput la sfarsit.

Pret redus - de ce sa platiti pentru mai mult decat aveti nevoie? Jan Ozer este autorul cartii Microsoft Windows Movie Maker 2: Visual QuickStart Guide. El a lucrat in producerea de creatii video digitale inca din 1990 si a scris opt carti despre realizarea filmelor video digitale. In afara de faptul ca isi filmeaza cele doua fiice cu videocamera sa Sony DCR-VX2000 si ca produce clipuri video pentru bunici, Jan filmeaza, de asemenea, concerte si produce DVD-uri pentru muzicienii si asociatiile muzicale locale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Realizarea filmelor cu Windows XP
Cartea Realizarea filmelor cu Windows XP in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Realizarea filmelor cu Windows XP - Jan Ozer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Semnaturi Electronice si Securitate Informatica - Victor Valeriu Patriciu, Monica Ene-Pietrosanu, Ion Bica, Justin Priescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Victor Valeriu Patriciu, Monica Ene-P...
40,00 lei
Quarkxpress 6 pentru windows si macintosh  - Elaine Weinmann, Peter Lourekas Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Elaine Weinmann, Peter Lourekas
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Calculatoare / InformaticaCarti recomandate din categoria Calculatoare / Informatica