Razbunare Impotriva Tiranilor

Razbunare Impotriva Tiranilor - Antologie autori francezi, ingrijita de Ovidiu-Victor Olar
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRazbunare Impotriva Tiranilor
Comanda acum "Razbunare Impotriva Tiranilor - Antologie autori francezi, ingrijita de Ovidiu-Victor Olar" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
?Cititorul care are in fata prezenta antologie banuieste, desigur, ca trebuie sa existe un set de criterii care au stat la baza selectiei materialului. Si nu se insala: desi subiectiva, alegerea facuta nu e deloc fortuita. [...] am decis sa pun accentul pe lucrari care, pe langa faptul ca au marcat decisiv istoria gandirii politice europene, mai raman si actuale ca stil sau abordare.

[...] Reforma e un fenomen transnational. Cred insa - si nu sunt singurul - ca exista suficiente motive pentru a vorbi de un specific al calvinismului francez. Fragmentele alese stau marturie."
Ovidiu-Victor Olar


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Razbunare Impotriva Tiranilor
Cartea Razbunare Impotriva Tiranilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Razbunare Impotriva Tiranilor - Antologie autori francezi, ingrijita de Ovidiu-Victor Olar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
10 Pacate Ale Romaniei - Cozmin Gusa Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Cozmin Gusa
16,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica