Razboiul gustului

Razboiul gustului - Philippe Sollers
Pret: 20,43 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRazboiul gustului
Comanda acum "Razboiul gustului - Philippe Sollers" de pe libraria ishop la pretul de 20,43 lei
Descriere carte:
Volumul se inscrie natural in seria celorlalte eseuri ale lui Phillipe Sollers (?Scriitura si experienta limitelor?, ?Teoria exceptiilor?, ?Improvizatii?), in ideea de a constitui o veritabila istorie a literaturii si a artei care sa poata fi parcursa in ambele sensuri, de la Villon la Rimbaud sau Genet, de la Sade la Proust, de la Celine la Saint-Simon, de la Dante la Joyce, de la Tititan la Picasso, de la Kafka la Pascal etc. Cartea nu este o simpla ?culegere? de texte deja publicate, ci o opera inedita in adevaratul sens al cuvintului, pentru ca ea a fost permanent gindita in asa fel incit sa aiba, pasaj dupa pasaj, o asemenea semnificatie de ansamblu. Ea nu tine parte decit unei imense minoritati aflate in pericol, cea a creatorilor din toate timpurile.

Cuprins: Secretul lui Rodin ? Strategia lui Celline ? Eu si creierul meu ? Montaigene, calatorul mascat ? Dante in Pasadis ? Limitele lui Aragon ? Literatura si judecatorii sai ? O profetie a lui Bataille ? Papa si femeile ? Borges magicianul ? Kirkegaard si paradoxul absolut

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Razboiul gustului
Cartea Razboiul gustului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Razboiul gustului - Philippe Sollers" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Intelepciunea araba (Secolele V-XIV) - Grete Tartler Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Grete Tartler
25,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara