Raspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale

Raspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale - Corneliu Turianu
Pret: 40,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale
Comanda acum "Raspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale - Corneliu Turianu" de pe libraria ishop la pretul de 40,85 lei
Descriere carte:
Culegerea Raspunderea civila delictuala. Raspunderea civila pentru daune morale valorifica un pretios material de practica judiciara, rod al unei indelungate activitati de infaptuire a justitiei.

Hotararile judecatoresti prezentate in culegere sunt prelucrate si rezumate, fiind insotite de asemenea de comentarii si scurte note. Astfel, lucrarea constituie o baza pentru ulterioare reflectii si cercetari in domeniu, precum si un important instrument de lucru pentru profesionistii dreptului si studentii din invatamantul juridic, spre a le folosi in activitatea lor profesionala, contribuind totodata la cunoasterea temeinica a solutiilor pronuntate in vederea aplicarii corecte si unitare a legii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale
Cartea Raspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea civila delictuala Raspunderea civila pentru daune morale - Corneliu Turianu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept civil (vol.2) - Valeriu Stoica Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Valeriu Stoica
62,10 lei
Drept civil.Obligatiile - Aynes Laurent Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Aynes Laurent
171,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil