Rant

Rant - Chuck Palahniuk
Pret: 25,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRant
Comanda acum "Rant - Chuck Palahniuk" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Rant este, asa cum o spune si subtitlul cartii, ?o biografie in viu grai a lui Buster Casey? ? numele real al personajului central, despre care aflam inca de la inceput ca este faimos, ca pare a fi murit si ca a provocat o epidemie de proportii gigantice, ce a ucis milioane de oameni. Palahniuk construieste povestea protagonistului sau intr-un mod inedit, din fragmente de istorii orale, opinii ?stiintifice? si relatari ale celor ce l-au cunoscut. Rant este, pe rind, copilul care descopera o sursa misterioasa de monede de aur si da peste cap economia oraselului sau natal, pustiul dotat cu un simt olfactiv extraordinar, elevul care se lasa muscat de serpi, paianjeni si orice alte animale si insecte, adolescentul rebel implicat in jocuri periculoase si apoi tapul ispasitor ? dar si eroul ? responsabil de raspindirea super-epidemiei de rabie. Pas cu pas, autorul creeaza cu maiestrie un decor distopic impresionant, cel al unei societati impartite in Oameni de Zi si Oameni de Noapte, amintind de eloii si morlocii lui H.G. Wells. Naratiunea dinamica, detaliul socant si imaginatia debordanta a lui Palahniuk fac din Rant un roman cuceritor, o poveste surprinzatoare atit prin evolutia, cit si prin finalul ei.  

?Dupa ce Fight Club ne-a oferit o meditatie asupra pretului pe care trebuie sa il platim ca sa devenim cu totii supereroi, Rant merge mai departe si ridica problema pretului pe care trebuie sa il platim ca sa devenim cu totii zei.? ( Time Out )
?Sclipitor si de un umor negru extraordinar... Cu gustul sau pentru basmele contemporane mai mult dure decit pure, Palahniuk pare a fi cel mai potrivit urmas al lui Vonnegut in literatura americana.? ( San Francisco Chronicle )
?Palahniuk nu scrie pentru cititorii slabi de inger. Scrie pentru impatimitii autentici, pentru cei atrasi de volutele imaginatiei sale furioase si dezlantuite si de umorul lui detabuizant.? ( The New York Times )

Chuck Palahniuk este autorul romanului Fight Club , ecranizat de David Fincher in 1999, cu Brad Pitt, Edward Norton si Helena Bonham Carter in rolurile principale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Rant
Cartea Rant in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Rant - Chuck Palahniuk" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Castelul - Franz Kafka Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Franz Kafka
0,00 lei
Casa somnului - Jonathan Coe Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jonathan Coe
28,45 lei
Noapte de primavara - Josep Pla Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Josep Pla
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala