Putin si noua Rusie

Putin si noua Rusie - Michael Sturmer
Pret: 17,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPutin si noua Rusie
Comanda acum "Putin si noua Rusie - Michael Sturmer" de pe libraria ishop la pretul de 17,00 lei
Descriere carte:
Cine este Vladimir Vladimirovici Putin?
Barbatul cu o privire de gheata, temut de marile puteri ale lumii, in prezent prim-ministru al Rusiei, s-a nascut in 1952 la Sankt Petersburg, iar biografia sa este fascinanta (stiati, de pilda, ca bunicul sau a fost bucatarul lui Lenin si Stalin?). Maestru de judo, vorbitor a trei limbi straine, absolvent al Universitatii de Drept din orasul natal, fostul membru KGB a condus destinele celei mai intinse tari de pe glob intre 2000 si 2008, in calitate de presedinte. A fost desemnat de prestigioasa revista Time ?personalitatea anului 2007" pentru extraordinara pricepere de lider si pentru ca a redat Rusiei demnitatea si forta politica pe plan international.

O analiza stralucita a ,,fenomenului" Putin si a rolului-cheie pe care Rusia il joaca pe scena politicii mondiale. Sturmer da dovada de o capacitate extraordinara de intelegere a istoriei si a politicii unei tari in care institutiile secrete si organizatiile de stat inca detin o putere considerabila.

Michael Sturmer (n. 1938), profesor de istorie la Universitatea Erlangen-Nurnberg, fost consilier, in anii '80, al cancelarului Helmut Kohl, s-a impus ca unul dintre cei mai reputati analisti ai situatiei politice actuale. Este corespondent al cotidianului berlinez Die Welt si autor al mai multor carti, printre care The German Empire, 1870-1918 (2000) si Allies Divided (1997), scrisa impreuna cu Robert D. Blackwill.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Putin si noua Rusie
Cartea Putin si noua Rusie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Putin si noua Rusie - Michael Sturmer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Controlul parlamentar - Marian Enache Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Marian Enache
9,31 lei
Razboiul familiei Bush - Eric Laurent Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Eric Laurent
23,82 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica