Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume

Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume - Dr. Wayne W. Dyer
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea intentiei. Calea de a crea propria lume
Comanda acum "Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume - Dr. Wayne W. Dyer" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Dr. Wayne W. Dyer, numit cu afectiune de cunoscuti parintele motivatiei, este scriitor si conferentiar de renume mondial in domeniul dezvoltarii personale. Desi si-a petrecut copilaria in orfelinate si familii adoptive, a reusit sa invinga numeroase obstacole si si-a transpus visurile in realitate. i-a luat doctoratul in consiliere psihologica la Wayne State University si University of Michigan. A predat la aproape toate nivelurile de educatie, de la liceu la St. Johns University din New York si spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College. A fost coautor la trei manuale si numeroase articole de specialitate.
Pe langa activitatea sa de conferentiar si profesor, este autorul a peste 20 de carti, al unor programe audio si video de mare popularitate, a aparut in peste 5 200 de programe de radio si televiziune, printre care Oprah, The Today Show si The Tonight Show. Articolele sale au aparut in numeroase publicatii, printre care Readers Digest si Harpers Bazaar. In 1985 a fost ales drept unul dintre cei mai proeminenti sase americani, iar articolul sau A Letter to the Next Generation a aparut in revista Time. Dr. Wayne Dyer a fost ales in International Speakers Hall of Fame, iar in 1987 a primit premiul Golden Gavel pentru conferentiarul anului din partea Toastmasters International.
Atunci cand nu calatoreste pe glob pentru a-si transmite mesajul, scrie cu pasiune de la resedinta sa, din Maui, Hawaii, printre aparitiile sale editoriale numarandu-se: Pulling Your Own Strings, Everyday Wisdom si Youll See It When You Believe It. Cinci dintre cartile sale, printre care si Puterea intentiei, au facut obiectul unor programe speciale ale Televiziunii Publice Nationale din Statele Unite.

Cand spunem intentie ne gandim aproape imediat la acel gen de hotarare ce ne propulseaza spre scopul propus cu orice pret. Cand ne concentram pe o imagine interioara preexistenta, reusita devine o lovitura de moment, si nu starea permanenta pe care ne-o dorim.
Sentimentul implinirii si al succesului se instaleaza ca o constanta in viata noastra atunci cand reusim sa reunim toate aspectele si episoadele vietii cotidiene. Ajungem sa traim o experienta integratoare ce armonizeaza profesia, relatiile interumane si trairile interioare. Fluxul abundetei devine astfel un camp de energie ce ne inconjoara, ne protejeaza si ne conecteaza la marele act al creatiei universale. Descoperim aici o perspectiva inovatoare ce imbina psihologia moderna cu spiritul holistic oriental. Astfel, Intentia este o forma de energie ce ne uneste si ne poarta spre implinirea menirii noastre.
Una dintre figurile de marca in galeria marilor autori motivationali, alaturi de Dale Carnegie, Norman Vincent Peale sau Tony Robbins, dr. Wayne Dyer ne propune o cale simpla si eficienta de a descoperi in noi aceasta energie a intentiei creatoare. Ea ne dezvaluie ce inseamna adevarata putere de a-ti controla destinul. Ca orice calatorie spirituala, Puterea intentiei incepe cu etapa obligatorie a constientizarii. Inca de la primele pagini ale cartii, va asteapta momentul autodescoperirii ce va va calauzi sprijinindu-se pe forta dorintei de fericire din mintea fiecaruia.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume
Cartea Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea intentiei. Calea de a crea propria lume - Dr. Wayne W. Dyer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Marte si Venus in dormitor - John Gray Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Gray
13,46 lei
Mina De Cascaval - William Cottringer Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
William Cottringer
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala