Puterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei

Puterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei - Russell Targ
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei
Comanda acum "Puterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei - Russell Targ" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:

De cateva decenii, Russell Targ, alaturi de alti oameni de stiinta, a demonstrat ca mintea noastra are capacitati extraordinare, pe care abia incepem sa le intelegem. Invatand sa folosim aceste capacitati - de la vederea la distanta la precognitie, de la diagnosticarea medicala intuitiva la vindecarea la distanta - putem ajunge sa avem o minte linistita, sa traim experienta interconectivitatii tuturor fiintelor si, in cele din urma, sa trecem printr-o transformare a constiintei.
Valorificand doua decenii de cercetari desfasurate la Stanford si in alte locuri, cartea de fata prezinta cu claritate fundamentul stiintific al vederii la distanta si al fenomenului "nonlocalitatii". Totodata, sunt prezentati pasii practici, concreti, pe care ii puteti face pentru a putea realiza propriile experiente de vedere la distanta si de vindecare la distanta.
Si mai important este faptul ca autorul ne demonstreaza in paginile cartii ca existenta atemporala este reala si a fost traita de secole de catre cei care practica meditatia si vederea la distanta, oferindu-ne si instrumentele necesare pentru a o experimenta noi insine.

Russell Targ este fizician si scriitor. A fost un pionier in cercetarea laserului si cofondator al departamentului de cercetare a capacitatilor paranormale de la Institutul de Cercetari Stanford. Rezultatele activitatii sale stiintifice desfasurate in domeniul vederii la distanta si al altor fenomene paranormale au fost publicate in toata lumea.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei
Cartea Puterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea fara limite a mintii. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei - Russell Targ" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In armonie cu infinitul - Ralph Waldo Trine Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Ralph Waldo Trine
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric