Puterea de convingere

Puterea de convingere - Napoleon Hill
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea de convingere
Comanda acum "Puterea de convingere - Napoleon Hill" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Convinge-te ca poti
face tot ce iti doresti.
Capata influenta in propriile realizari.

Puterea de convingere este una dintre cele mai vandute carti ale secolului 20. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat mii de oameni sa isi castige increderea in sine, sa descopere si sa isi stapaneasca puterile mentale, sa isi cultive dorinta de a reusi, aplicand cea mai potenta si mai practica parte a formulei sale celebre: arta convingerii.

Napoleon Hill a devenit unul dintre cei mai distinsi autori ai lumii. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si a devenit rapid un excelent confident si consilier pentru oameni de afaceri si presedinti. Printre numerosii sai asociati se numara Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford si sute de alti lideri mondiali.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea de convingere
Cartea Puterea de convingere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea de convingere - Napoleon Hill" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretul magnetului inimii - Ruediger Schache Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ruediger Schache
27,55 lei
Zero limite Sistemul secret pentru atingerea unui nivel inalt de sanatate, bunastare si pace -  Joe Vitale , dr. Ihaleakala Hew Len Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Joe Vitale , dr. Ihaleakala Hew Len
19,00 lei
Motivarea - Editia a II-a - Max Landsberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Max Landsberg
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala