Pur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite

Pur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite - Bill McGrane III
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite
Comanda acum "Pur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite - Bill McGrane III" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
EXISTA CUMVA O LEGATURA INTRE VENITUL TAU SI INTREBARILE PE CARE LE ADRESEZI?

Esti multumit de rezultatele pe care le-ai inregistrat pana acum in afaceri si in viata? Ce-ai zice de un venit mai mare, o sanatate mai buna, relatii mai productive? Este posibil ca adresarea de intrebari sa fie solutia magica, menita sa te ajute sa obtii succesul pe care ti l-ai dorit intotdeauna, dar pe care nu l-ai crezut niciodata posibil?

In cartea Pur si simplu intreaba!, renumitul expert pe probleme de leadership si dezvoltare personala, Bill McGrane III, te invata:

- Sa pui cele mai eficiente cinci tipuri de intrebari.
- Sa avansezi adresandu-ti mai intai tie intrebarile potrivite.
- Sa fii un model pentru ceilalti in materie de leadership.
- Sa reduci refuzurile si sa cresti productivitatea.
- Sa imbunatatesti comunicarea la nivel personal si profesional.
- Sa aplanezi conflictele si sa imbunatatesti relatiile.

Devino un maestru in arta adresarii de intrebari si vei avea la indemana un instrument puternic pentru a crea relatii mai reusite si reciproc benefice.

Vei fi mai eficient ca oricand in comunicarea cu ceilalti, imbunatatindu-ti puterea de convingere si avand mai multe succese.

Bill McGrane III este o autoritate recunoscuta in domeniul performantei, leadership-ului si dezvoltarii personale. A consiliat persoane publice, lideri si corporatii din intreaga lume, ajutandu-i sa obtina succese remarcabile.

Bucurandu-se de imens respect ca unul dintre cei mai importanti experti in dezvoltare personala si profesionala, McGrane a devenit un renumit consultant, coordonator, orator si autor de seminarii. Cei care au cunoscut deja culmea succesului in domeniul lor apeleaza la Bill ca la un consilier strategic cand doresc sa rezolve probleme grave sau sa cucereasca noi domenii de activitate.

Bill detine o diploma in marketingul afacerilor la Universitatea din Cincinnati, training exclusiv in metodele Disney de dezvoltare, diplome si certificate in urma sustinerii a circa 400 de seminarii de dezvoltare profesionala. El a fost si presedintele Forumului Oratorilor din Ohio.

Actualmente, McGrane activeaza ca presedinte si director al companiei McGrane Global Centers. Il poti vizita pe site-ul sau www.mcgrane.co. El si sotia sa, Linda, au patru copii si locuiesc in Union, Kentucky.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite
Cartea Pur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pur si simplu intreaba! Succesul poate fi simplu de obtinut, daca pui intrebarile potrivite - Bill McGrane III" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Castiga cu oamenii - John C. Maxwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John C. Maxwell
23,75 lei
Cel mai bun an - Jinny S. Ditzler Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jinny S. Ditzler
13,30 lei
Anotimpurile Vietii - Jim Rohn Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Rohn
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala