Psihoterapii de scurta durata

Psihoterapii de scurta durata - Irina Holdevici
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihoterapii de scurta durata
  • Autor: Irina Holdevici
  • Editura: Trei
  • Colectia: Psihologie-Psihoterapie
  • Categoria: Psihoterapie
  • ISBN: 978-973-707-539-0
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 520
  • Format carte:
Comanda acum "Psihoterapii de scurta durata - Irina Holdevici" de pe libraria ishop la pretul de 65,55 lei
Descriere carte:
Terapiile de scurta durata grupeaza practici diferite, toate avand ca punct comun dorinta de a obtine un rezultat rapid in inlaturarea unei probleme de natura psihologica.

Scopul acestor terapii este de a face acest lucru intr-o maniera durabila propunand clientilor modele de deblocare si aplicare a modificarilor comportamentale intr-un interval redus de timp. Trebuie reamintit ca in viata noastra, a tuturor, exista momente in care ne simtim tristi, nesiguri, dezorientati. Aceste momente pot fi depasite cu ajutorul psihologic de specialitate, iar in acest sens terapiile de scurta durata propun un demers concis ce are la baza fundamente teoretice si metodologice puternice, logice si riguroase.

Terapiile de scurta durata ofera o gama larga de posibilitati, redand clientilor libertatea de a alege, gandi si simti mai fluid, intr-o noua dinamica.

Se poate adauga ca nici varsta si nici gradul de severitate al problemelor nu reprezinta obstacole in calea conciziei aduse de cadrul de lucru specific terapiilor scurte si ca fiecare dintre noi dispune de suficiente resurse interioare de autocontrol si autovindecare.

Irina Holdevici este profesor universitar la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti, psihoterapeut si formator in domeniul psihoterapiei cognitiv comportamentale si hipnozei clinice, psiholog clinician si psihoterapeut la clinica Medas. A publicat peste 100 de studii si 25 de carti de specialitate. In 2008 a fost distinsa cu premiul Academiei Romane "Constantin Radulescu Motru", pentru lucrarea Consiliere si psihoterapie in situatii de criza.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihoterapii de scurta durata
Cartea Psihoterapii de scurta durata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihoterapii de scurta durata - Irina Holdevici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atentia si patologia ei - Theodule Ribot Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Theodule Ribot
9,50 lei
Tulburarile severe de personalitate. Probleme curente in practica clinica - Bert van Luyn (coord), W. John Livesley (coord. ), Salman Akhtar (coord. ) Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Bert van Luyn (coord), W. John Livesl...
61,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie