Psihologia conducerii eficiente

Psihologia conducerii eficiente - Hans-Michael Klein, Christian Kolb
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihologia conducerii eficiente
Comanda acum "Psihologia conducerii eficiente - Hans-Michael Klein, Christian Kolb" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Autorii prezinta fundamentele teoretice ale psihologiei comunicarii si analizeaza din punct de vedere psihologic persuasiunea si comunicarea. Urmatoarele doua capitole reprezinta un ghid pentru o cunoastere mai buna a propriei persoane si a celorlalti. Astfel de cunostinte se dovedesc esentiale pentru formarea unei atitudini corecte fata de subordonati. In continuare, volumul prezinta un scurt ghid de gestionare si evitare a conflictelor si acorda atentie unui alt aspect foarte important: asa cum folosirea psihologiei poate fi foarte utila, exista si pericolul de a se dovedi nociva, atunci cand este aplicata in mod nestiintific si fara discernamant. Ultimul capitol analizeaza o serie de pericole determinate de aceasta folosire. Hans-Michael Klein a facut studii in filosofie, psihologie si istoria artei, a desfasurat ample activitati in domeniul comercial si a condus doua centre culturale. Din 1993 este directorul Centrului de Training in Afaceri din Essen. A tinut seminarii de training, a colaborat cu multe firme renumite, a scris numeroase carti de specialitate si a devenit cunoscut ca urmare a prezentelor sale la televiziune. Christian Kolb este licentiat in economie, specialist in domeniul formarii profesionale, jurnalist, consultant si expert in domeniul relatiilor publice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihologia conducerii eficiente
Cartea Psihologia conducerii eficiente in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihologia conducerii eficiente - Hans-Michael Klein, Christian Kolb" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management