Protectia secretului comercial in dreptul privat

Protectia secretului comercial in dreptul privat - Razvan Dinca
Pret: 62,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProtectia secretului comercial in dreptul privat
  • Autor: Razvan Dinca
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Biblioteca de drept privat (monografii si teze de doctorat)
  • Categoria: Drept comercial
  • ISBN: 978-973-127-166-8
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 664
  • Format carte: - 14,5x20
Comanda acum "Protectia secretului comercial in dreptul privat - Razvan Dinca" de pe libraria ishop la pretul de 62,00 lei
Descriere carte:
Ca notiune juridica, secretul comercial este o prezenta relativ recenta in dreptul nostru.

Ca fenomen economic insa, el are aplicatii variate si complexe, ce reclama o protectie juridica adecvata. Asumandu-si sarcina unei prime cercetari monografice destinate regimului juridic al secretului comercial in dreptul roman, studiul de fata incearca sa sistematizeze instrumentele acestei protectii. In conditiile unei legislatii speciale fragmentare, recursul la conceptele de baza ale dreptului privat apare inevitabil. Insa in acest recurs, secretul comercial dezvaluie tot ce e mai atipic in dreptul nostru: o valoare economica ce nu este un bun, o protectie juridica ce nu este un drept subiectiv, o obligatie de a nu intreprinde activitati economice care nu are continut patrimonial, un contract pe temeiul caruia se transmit informatii dar care nu este translativ de drepturi, o desfiintare a contractului ce presupune supravietuirea unora dintre efectele sale.

Incercarea temerara a acestei lucrari: a privi sistemul de drept dinspre o margine a sa, precum un copil care se joaca de-a v-ati ascunselea priveste lumea de sub pat. Pornind de la un subiect de cercetare aflat la varsta copilariei, autorul incearca sa dezvaluie unele din secretele inca ascunse ale fundamentelor dreptului nostru privat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Protectia secretului comercial in dreptul privat
Cartea Protectia secretului comercial in dreptul privat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Protectia secretului comercial in dreptul privat - Razvan Dinca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dreptul si Informatica - Garaiman Daniela Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Garaiman Daniela
26,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial