Protectia europeana a drepturilor omului Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14

Protectia europeana a drepturilor omului 
 Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14 - Selejan-Gutan Bianca
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProtectia europeana a drepturilor omului 
 Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14
Comanda acum "Protectia europeana a drepturilor omului 
 Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14 - Selejan-Gutan Bianca" de pe libraria ishop la pretul de 42,65 lei
Descriere carte:
Editia a patra a lucrarii Protectia europeana a drepturilor omului isi dovedeste necesitatea datorita schimbarilor importante survenite, in ultimul an, in mecanismul de control al respectarii obligatiilor asumate de statele-parti la Conventia Europeana a Drepturilor Omului, prin intrarea in vigoare, la 1 iunie 2010, a Protocolului nr. 14 la Conventie.

Cartea trateaza aceste modificari, dar si dezvoltari jurisprudentiale recente ale instantei de la Strasbourg in materii controversate, cum ar fi libertatea religioasa, libertatea de exprimare, dreptul de proprietate, precum si noutati introduse in materia protectiei drepturilor omului in Uniunea Europeana prin Tratatul de la Lisabona s.a.

Volumul de fata se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, dar si practicienilor interesati de domeniul din ce in ce mai dinamic al protectiei europene a drepturilor omului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Protectia europeana a drepturilor omului 
 Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14
Cartea Protectia europeana a drepturilor omului 
 Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Protectia europeana a drepturilor omului Editia 4. Include modificarile aduse prin Protocolul nr. 14 - Selejan-Gutan Bianca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Protectia europeana a drepturilor omului si procesul penal roman - Mihail Udroiu si Ovidiu Predescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Protectia juridica a drepturilor omului
Mihail Udroiu si Ovidiu Predescu
132,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Protectia juridica a drepturilor omuluiCarti recomandate din categoria Protectia juridica a drepturilor omului