Programare SQL-Oracle caiet de laborator

Programare SQL-Oracle caiet de laborator - Silca Ilici
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProgramare SQL-Oracle caiet de laborator
  • Autor: Silca Ilici
  • Editura: All
  • Colectia: Invatamint Liceal
  • Categoria: Clasa a XII-a
  • ISBN: 973-571-921-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 152
  • Format carte:
Comanda acum "Programare SQL-Oracle caiet de laborator - Silca Ilici" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
SQL (Structured Query Language - Limbaj Structurat de Interogare) este un limbaj de programare specific lucrului cu bazele de date, devenit un standard in domeniu si fiind cel mai popular limbaj utilizat pentru creearea, modificarea, regasirea si manipularea datelor de catre Sistemele de Gestiune a Bazelor de Date (S.G.B.D.-uri) relationale. SQL este un limbaj de programare formal, usor de invatat, neprocedural, care permite utilizatorilor sa interactioneze cu bazele de date, atat prin accesul la continutul, cat si la structura acestora.

  Pentru a rula programe SQL este necesar un sistem de gestiune a bazelor de date. Oracle reprezinta cel  mai utilizat sistem de gestiune a bazelor de date relationale, fiind recunoscut prin nivelul inalt de securitate pe care-l ofera. Oracle este un sistem de gestiune a bazelor de date complet relational, extins, cu facilitati din tehnologia orientata obiect (OO), fiind operational pe toata gama de calculatoare (micro, mini, mainframe) sub diverse sisteme de operare.

Caietul de laborator Programare SQL - ORACLE urmareste fixarea continuturilor din programa scolara si este organizat in 16 lectii, usor de inteles, pe parcursul carora se regasesc sectiunile:

Breviar teoretic

Exemple

Probleme propuse

Rebus

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Programare SQL-Oracle caiet de laborator
Cartea Programare SQL-Oracle caiet de laborator in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Programare SQL-Oracle caiet de laborator - Silca Ilici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fizica F1+F2 - manual pentru clasa a XII-a  - O. Rusu, L. Dinica, C. Traistaru, M. Nistor Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
O. Rusu, L. Dinica, C. Traistaru, M. ...
21,85 lei
Limba latina. Clasa a XII a - Duna Monica Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Duna Monica
12,60 lei
Finante si fiscalitate. Manual pentru clasa a XII-a - Daniela Hangan, Mihaela Tudor, Monica Bizadea, Dumitru Alamiie Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Daniela Hangan, Mihaela Tudor, Monica...
16,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a XII-aCarti recomandate din categoria Clasa a XII-a