Profetul razboinic

Profetul razboinic - R. Scott Bakker
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProfetul razboinic
Comanda acum "Profetul razboinic - R. Scott Bakker" de pe libraria ishop la pretul de 36,10 lei
Descriere carte:
in timp ce Razboiul Sfant isi continua inexorabil marsul catre sud, este la randul sau cucerit din interior - de catre Anasurimbor Kellhus. De la arida Campie Mengedda la malurile umede ale Raului Sempis, Oamenii Coltului se razboiesc fara incetare cu paganii. in timp ce Lorzii Razboiului Sfant urzesc si se cearta intre ei, Kellhus isi extinde rabdator dominatia, dirijand sufletele prin subtilitatile cuvintelor si expresiilor fetei. Vrajitorul Achamian si iubita sa, Esmenet, se supun complet, doar ca iubirea si credinta sa le fie supuse la incercari inimaginabile. Razboinicul Cnai?r se afunda si mai adanc in nebunie, convins ca Anas?rimbor Kellhus va incalca pactul lor de a-l ucide pe tatal lui Kellhus. Si spionii-piele ai Sfatului pandesc din ce in ce mai nelinistiti. Dupa o calatorie istovitoare prin desert, Razboiul Sfant se aduna in jurul zidurilor stravechiului Caraskand. in sfarsit, Oamenii Coltului au ajuns la hotarul Tinutului Sacru, atat de aproape de Shimeh, orasul Celui din Urma Profet. Nu trebuie decat sa cada Caraskandul... Dar s-a ivit un nou profet, unul care paseste chiar in mijlocul lor ? Profetul-Razboinic. Fratii se intorc impotriva fratilor. in cel mai disperat moment al Razboiului Sfant, fiecare barbat si fiecare femeie trebuie sa aleaga. intre ura si speranta. intre cele mai disperate dorinte ale lor si sfarsitul lumii. intre Anas?rimbor Kellhus si A Doua Apocalipsa.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Profetul razboinic
Cartea Profetul razboinic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Profetul razboinic - R. Scott Bakker" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Trecand Prin Flacari - Norman Spinrad Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Norman Spinrad
3,80 lei
Inclestarea Regilor (Hardcover) - George R.R. Martin Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
George R.R. Martin
84,51 lei
FLASHFORWARD - Robert J. Sawyer Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Robert J. Sawyer
37,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune