Probleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a)

Probleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a) - Constantin Basarab, Marlena Basarab
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProbleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a)
Comanda acum "Probleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a) - Constantin Basarab, Marlena Basarab" de pe libraria ishop la pretul de 7,60 lei
Descriere carte:
In lucrera de fata, pentru fiecare ora de curs, sunt prezentate cele mai semnificative tipuri de probleme care implica o insusire temeinica a teoriei prin probleme lacunare (prin aceste tipuri de probleme se insuseste si se verifica partea teoretica, prin completarea spatiilor lasate anume punctate de catre autori), urmate de probleme clasice ordonate pe grade de dificultate, mergand de la cele adresate intregii mase de elevi si terminand cu probleme cu un grad sporit de dificultate. Noutatea lucrarii consta si in existenta, la sfarsitul fiecarui capitol a testelor de evaluare, practic dupa fiecare capitol elevul poate verifica nivelul de cunostinte pe care il are la acel moment.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Probleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a)
Cartea Probleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Probleme de matematica pentru gimnaziu - vol.I (clasa a V-a) - Constantin Basarab, Marlena Basarab" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Exercitii si probleme de matematica pentru clasa a V-a (volumul I) - Constantin Basarab, Marlena Basarab, Dorina Dracea, Ion Patrascu Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Constantin Basarab, Marlena Basarab, ...
7,60 lei
Matematica distractiva in 40 de teste - Viorel-George Dumitru Urmatoarea carte recomandata din categoria Matematica
Viorel-George Dumitru
12,43 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MatematicaCarti recomandate din categoria Matematica