Principele Radu al Romaniei

Principele Radu al Romaniei - Corina Murafa si Vladimir Cretulescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrincipele Radu al Romaniei
Comanda acum "Principele Radu al Romaniei - Corina Murafa si Vladimir Cretulescu" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Cartea urmareste traiectoria unei vieti sculptate, parca, de mana sortii: lumina copilariei lui Radu Duda, traumele si bucuriile unei adolescente traite in comunism, apoi viata de actor si radicala cotitura existentiala - intrarea in Familia Regala a Romaniei; a urmat adaptarea la o noua menire:cea de Principe al Romaniei, aflat mereu in slujba tarii sale. In ultimii ani, cariera sa ca Reprezentant Special al Guvernului Romaniei a facut din Principele Radu un exponent al democratiei romane pe scena politica internationala.
Radu al Romaniei. O figura enigmatica, discreta, care, in ciuda activitatii asidue desfasurate in slujba tarii, a ales pana de curand sa evite centrul scenei publice. Cine este omul din spatele printului? De unde a pornit si cum a devenit el cel de astazi? Ce inseamna Principele pentru Romania? Cine este Radu pentru omul de rand? Iata doar cateva intrebari carora le puteti gasi raspuns in paginile cartii.
Lipsiti de partizanat politic, cei doi autori scriu din convingerea ca Romania are nevoie de modele; nu in ultimul rand, demersul lor este motivat de curiozitate: au dorit sa afle cine este Radu de Romania - in resorturile sale intime, dincolo de aparente. Au reusit ei oare sa dea la o parte masca, dezvaluind omul? Verdictul il puteti da numai dumneavoastra, cititorii?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Principele Radu al Romaniei
Cartea Principele Radu al Romaniei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Principele Radu al Romaniei - Corina Murafa si Vladimir Cretulescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Scafandrul si fluturele - Jean-Dominique Bauby Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Jean-Dominique Bauby
24,30 lei
Ion Petrovici - Ionel Necula Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ionel Necula
17,10 lei
Pretuieste viata - Andreea Marin Banica Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Andreea Marin Banica
80,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica