Primul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1)

Primul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1) - Serghei Nikolaevici Lazarev
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrimul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1)
Comanda acum "Primul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1) - Serghei Nikolaevici Lazarev" de pe libraria ishop la pretul de 38,00 lei
Descriere carte:
"Destinul nostru - ma gandesc eu, - aceasta este o trecere din punctul A pana la punctul B si noi nu ne putem schimba drumul, el ni se da. Dar pana la scop se poate ajunge pe mai multe drumuri. Unii il ajung prin boli, suferinte si moarte, iar altii, care au mai multa iubire - nu pierzand, ci castigand. Unul, ca sa cunoasca Dumnezeul, trebuie sa fure, sa jefuiasca, sa tradeze, sa plateasca cu pustie sufleteasca si aplecarea spre latura materiala, iar dupa aceea sa se imbolnaveasca si sa moara, si pe plan subconstient sa simta ca nefericirea copiilor sai este legata de el. Pana la urma acest om va gasi iubire. Altul, respectand poruncile, isi va controla dorintele si agresivitatea, mai repede va trece pe drumul suferintelor si iubirea lui va creste. Pana la iubire vor ajunge toti doar prin cai si probleme diferite. Principalul este ca aceasta fericire sa nu se identifice cu fericirea umana". Secretul sanatatii si al fericirii este foarte simplu. Voi dati o portie de iubire si energie, si aproximativ atata sanatate, bani si fericire sub alte forme veti primi. Daca ati depus energia de cinci ori mai mult, decat bani si bunastare vi s-au oferit, o sa aveti sanatate multa, o sa primiti bani pe cai diferite si bunastare. Daca ati primit sau doriti sa primiti de cateva ori mai mult, decat ati dat, atunci, sunteti bolnav. Nu mai sunteti proprietar al averii voastre, averea este proprietarul vostru.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Primul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1)
Cartea Primul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Primul pas catre viitor (Seria Omul Viitorului Vol. 1) - Serghei Nikolaevici Lazarev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Clonele - socul viitorului - Andrei Dorobantu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Andrei Dorobantu
4,75 lei
Iubire si lovitura de stat - Adina Mutar, Juan Retamal Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Adina Mutar, Juan Retamal
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse