Primul Craciun

Primul Craciun - Paul L. Maier
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrimul Craciun
Comanda acum "Primul Craciun - Paul L. Maier" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Cristian vrea adevar, nu basme. De aceea, mamica lui ii spune povestea fascinanta si uimitoare a nasterii lui Iisus. Odata cu firul povestii, afla raspunsurile la intrebari importante despre Craciun.

Si toate raspunsurile se gasesc chiar in Biblie!

Cartea de fata prezinta povestea Craciunului, concentrandu-se asupra planului lui Dumnezeu de a mantui omenirea prin fiul sau Iisus Hristos. Aceasta va fi de nepretuit printre nenumaratele carti despre Craciun, o adevarata comoara pe care o veti savura an de an.

Despre autor

Dr. Paul L. Maier este autorul celui mai bun best-seller de fictiune religioasa, Un schelet in dulapul lui Dumnezeu, precum si al cartii laureate cu medalia de aur a Asociatiei Editurilor Crestine Evanghelice, Josephus - Scrieri esentiale. A scris, de asemenea, celelalte carti din aceasta trilogie pentru copii, Cel dintai Pasti si Cei dintai crestini, ambele carti laureate cu medalia de argint a AECE. Dr. Maier este profesor de istorie antica la Universitatea Western Michigan.

Despre autorul ilustratiilor

Francisco Ordaz a lucrat pentru compania lui George Lucas, Industrial Light and Magic, aducandu-si contributia, cu importante ilustratii, la filme precum E.T. si Intoarcerea lui Jedi. Locuieste in Santa Rosa, California, impreuna cu sotia si copiii sai. Ordaz a mai ilustrat cartile Cel dintai Pasti si Cei dintai crestini.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Primul Craciun
Cartea Primul Craciun in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Primul Craciun - Paul L. Maier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ortodoxia. O filozofie personala - G. K. Chesterton Urmatoarea carte recomandata din categoria Crestinism
G. K. Chesterton
24,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CrestinismCarti recomandate din categoria Crestinism