Povestirile Evei Luna

Povestirile Evei Luna - Isabel Allende
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovestirile Evei Luna
Comanda acum "Povestirile Evei Luna - Isabel Allende" de pe libraria ishop la pretul de 25,20 lei
Descriere carte:
Scriitoarea chiliana Isabel Allende este o povestitoare fabuloasa, ale carei carti, traduse in peste treizeci de limbi, se vand in milioane de exemplare si au devenit bestselleruri pe patru continente. Rolf Carle este limanul spre care a nazuit -- fara s-o stie -- Eva Luna, pe cand strabatea jungla amazoniana. Dragostea lor este teritoriul privilegiat unde nimeni si nimic nu ii poate ajunge si, la adapostul acestei iubiri implinite, Eva, asemenea unei Seherezade moderne, cu harul ei de a depana istorii pline de nostalgie, intelepciune, umor si dragoste, tese o tapiserie complicata si multicolora care aduna laolalta douazeci si trei de povesti despre nenumaratele ipostaze ale vietii pasionale si violente de pe continentul sud-american.

Patul celor doi indragostiti devine astfel sanctuarul unde vorbele vrajite ale Evei evoca personaje exotice, iar istoriile lor par sa se prelungeasca in legenda si mit, atat de intense sunt patimile care ii macina si faptele pe care le savarsesc. Fie ca descopera puterea cuvintelor, ca tanara Belisa Crepusculario, fie puterea sentimentelor sau a chemarii carnii, precum discreta, dar perversa adolescenta Helena, aceste figuri fascinate alcatuiesc un caleidoscop magic care-si va prinde in mreje cititorul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povestirile Evei Luna
Cartea Povestirile Evei Luna in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povestirile Evei Luna - Isabel Allende" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gluma - Kundera Milan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kundera Milan
0,00 lei
Moarte la Bizant - Julia Kristeva Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Julia Kristeva
23,74 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala