Povestiri

Povestiri - Tudor Octavian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovestiri
Comanda acum "Povestiri - Tudor Octavian" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Tudor Octavian : Acest volum numara 243 de povestiri, nu mai mari de o pagina. Tiparite, de-a lungul anilor, la rubrici unde cititorii cotidienelor Romania Libera si National afla, de regula, pamflete, ele isi regasesc intreg rostul literar in volum. Nu ascund ca am invatat sa iubesc schita, momentul ironic si povestirea dulce-amara citindu-i cu iubire pe Caragiale si Cehov. E normal ca antologia sa se resimta de lectia lor.
Cartea poate fi citita in mai multe chipuri: de la inceput spre sfarsit, la intamplare, de la sfarsit catre inceput. Multe povestiri au incaput greu in spatiul masurat al rubricii de ziar. Ele pot fi reimaginate, continuate cu gandul de cititori. O buna parte din texte sunt subiecte pentru romane mici, care nu vor fi editate niciodata, deoarece n-or sa fie scrise niciodata.

Culegerea, pe toata intinderea ei, e placuta robie a prozatorului care, de zece ani, vrea sa instituie si la noi meseria de Scriitor la ziar.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povestiri
Cartea Povestiri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povestiri - Tudor Octavian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nuvele / Slavici  - Ioan Slavici Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Ioan Slavici
15,68 lei
Soarecele B si alte povestiri - Sirbu Ion D. Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Sirbu Ion D.
31,51 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri