Povestiri de iarna

Povestiri de iarna - Blixen Karen
Pret: 12,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovestiri de iarna
Comanda acum "Povestiri de iarna - Blixen Karen" de pe libraria ishop la pretul de 12,50 lei
Descriere carte:
Intalnirile cu proza lui Karen Blixen sunt prilejuri de evadare din imediat si de refugiu in sanctuarul amintirilor. Pe fiecare pagina cititorul descopera giuvaiericale lucrate atent, in luciul carora se ascund bucurii simple si limpezi. Recursul nostalgic la memorie, evocarea copilariei petrecute in Danemarca si crisparile ocupatiei naziste sunt cateva dintre elementele care marcheaza culegerea de unsprezece povestiri ale autoarei. Din recuzita nu lipsesc, de asemenea, filonul fantastic, constructiile gotice, peisajele inalte ale Scandinaviei si flacara micilor episoade romantioase. Ca sa recupereze un trecut indepartat, Karen Blixen alege calea meditatiei poetic-lucide, semn ca anii scursi intre eveniment si relatarea lui au adus cuvenita detasare. Scriitoarea este pe rand vesela si elegiaca, visatoare si pamanteana, rafinata si directa. Literatura ei vorbeste in primul rand inimii si scoate la iveala intamplari cu talc, consumate in lumina blanda a apusului de soare sau printre stropii de roua ai rasaritului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povestiri de iarna
Cartea Povestiri de iarna in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povestiri de iarna - Blixen Karen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Minciuni de vara - Bernhard Schlink Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Bernhard Schlink
23,70 lei
Amintirile peregrinului apter - Valeriu Anania Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Valeriu Anania
42,70 lei
Supa De Pui Pentru Suflet De Copil - J. Canfield, M.v. Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
J. Canfield, M.v. Hansen
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri