Povestea tirfelor mele triste

Povestea tirfelor mele triste - Gabriel Garcia Marquez
Pret: 34,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovestea tirfelor mele triste
Comanda acum "Povestea tirfelor mele triste - Gabriel Garcia Marquez" de pe libraria ishop la pretul de 34,99 lei
Descriere carte:
"In anul in care am implinit nouazeci de ani, am vrut sa-mi daruiesc o noapte de dragoste nebuna cu o adolescenta fecioara." Aceasta e fraza cu care debuteaza romanul lui Garcia-Marquez. Un ziarist batrin decide sa-si sarbatoreasca a 90-a aniversare in stil mare, oferindu-si un cadou care il va face sa simta ca traieste: o adolescenta virgina. Intr-un bordel dintr-un oras pictural, o vede pe copila din spate, complet dezbracata, si viata sa se schimba radical. Acum, ca o cunoaste, simte ca ar putea muri, nu de batrinete, ci de dragoste.

"Povestea tirfelor mele triste" e povestea unui batrin singur si excentric, o naratie a aventurilor sexuale ale acestuia (nu putine, de altfel), aventuri pentru care intotdeauna a platit, neinchipuindu-si ca astfel va gasi vreodata dragostea adevarata.

Aceasta poveste, scrisa in incomparabilul stil de Gabriel Garcia Marquez e o poveste despre nefericirile batrinetii si bucuria de a te indragosti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povestea tirfelor mele triste
Cartea Povestea tirfelor mele triste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povestea tirfelor mele triste - Gabriel Garcia Marquez" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Candid sau optimismul - Francois Voltaire -Marie Arouet Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francois Voltaire -Marie Arouet
4,28 lei
Blindetea noptii - Francis Scott Fitzgerald Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francis Scott Fitzgerald
22,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala