Poti reusi... Orice ar fi !

Poti reusi... Orice ar fi ! - Lisa Nichols
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoti reusi... Orice ar fi !
Comanda acum "Poti reusi... Orice ar fi ! - Lisa Nichols" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Lisa Nichols a aparut in filmul Secretul, dupa cartea cu acelasi nume, si a strabatut lumea in lung si-n lat vorbind despre Legea Atractiei.
Dupa cum marturiseste, cea mai mare parte a vietii sale s-a condus dupa ceea ce ea numeste Legea Orice ar fi. Orice ti s-ar fi intamplat, orice ti s-a spus pentru a te descuraja, indiferent cum arati, o voce firava in sinea ta iti tot aminteste ca ai dreptul sa traiesti viata la care visezi. Trebuie sa-ti spui fara incetare, merg inainte ? orice ar fi!
Citind aceasta carte vei intelege ca Legea Orice ar fi este esentiala pentru a obtine ceea ce vrei in viata; de fapt, daca nu o urmezi, nu te poti astepta ca Legea Atractiei, care spune pur si simplu ca cine se aseamana se aduna, sa functioneze. Poti avea visuri, te poti gandi le ele, te poti concentra asupra lor, dar cand iti spui ?orice ar fi? apesi pe acceleratie si dai un impuls dorintelor tale. Altfel, vei ramane blocat in ?sper?, ?as dori? si ?poate?.
Pune in aplicare Legea Orice ar fi, spunandu-ti: ?Voi face ceea ce trebuie facut, voi merge acolo unde trebuie sa merg, voi intari acele aspecte ale caracterului meu de care am nevoie pentru a reusi!?. Legea Orice ar fi face ca telurile sa nu mai fie o chestiune facultativa. In loc sa astepti si sa speri ca ele sa prinda viata, tu esti cel care le poate da viata.

Succesul tau va creste daca vei folosi aceste legi puternice!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poti reusi... Orice ar fi !
Cartea Poti reusi... Orice ar fi ! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poti reusi... Orice ar fi ! - Lisa Nichols" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vina ne invata, iubirea ne vindeca - Joan Borysenko, Ph. D. Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Joan Borysenko, Ph. D.
17,10 lei
Linistea vorbeste - Eckhart Tolle Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Eckhart Tolle
15,20 lei
Cum sa alegem fericirea - William Glasser Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
William Glasser
13,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala