Pot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata

Pot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata - Louise L. Hay
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata
Comanda acum "Pot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata - Louise L. Hay" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
In aceasta carte concisa, dar extrem de densa, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay iti demonstreaza ca "tu poti face orice?, ca iti poti schimba si imbunatati practic toate aspectele vietii, prin intelegerea si aplicarea corecta a afirmatiilor pozitive.
Louise explica in carte ca toate gandurile tale si toate cuvintele pe care le rostesti reprezinta afirmatii. Chiar si dialogul tau interior reprezinta un flux necontenit de afirmatii. Cu fiecare gand pe care il emiti si cu fiecare cuvant pe care il rostesti, tu iti creezi practic viata. Convingerile tale nu sunt altceva decat tipare si obisnuinte mentale pe care le-ai invatat in marea lor majoritate pe vremea cand erai copil. Multe dintre ele te ajuta in mod real, dar altele iti limiteaza capacitatea de a crea lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. De aceea, tu trebuie sa devii atent la gandurile tale, pentru a le putea elimina pe cele care iti creeaza experiente nedorite.
Louise ofera in carte afirmatii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vietii, precum sanatatea, iertarea, prosperitatea, creativitatea, relatiile, succesul la locul de munca si respectul de sine. Daca vei aplica aceste afirmatii, vei constata ca ele reprezinta solutii care pot rezolva orice problema cu care te confrunti.
La sfarsitul lecturii acestei carti, tu vei putea afirma cu toata certitudinea: ?Da, pot sa fac acest lucru?, stiind ca te indrepti catre viata minunata pe care o meriti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata
Cartea Pot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pot face acest lucru - Cum poti folosi puterea afirmatiilor pentru a-ti schimba viata - Louise L. Hay" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Christ si Antichrist - Peter Tradowsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Peter Tradowsky
14,25 lei
Astralii in Orientul Antic - Raymond Drake Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Raymond Drake
3,79 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric