Planner Feng Shui pentru succes

Planner Feng Shui pentru succes - Lillian Too
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPlanner Feng Shui pentru succes
Comanda acum "Planner Feng Shui pentru succes - Lillian Too" de pe libraria ishop la pretul de 45,60 lei
Descriere carte:
FENG SHUI, vechea arta chinezeasca a decorarii interioarelor astfel incat sa se creeze un flux pozitiv al energiei, a devenit o metoda populara pentru atragerea sanatatii, bogatiei, fericirii si armoniei. Potentialul sau nu se opreste insa aici. Folosind Feng Shui in combinatie cu tehnicile astrologiei chinezesti, Lillian Too iti arata cum sa iti creezi un plan de viata personalizat si sa preiei controlul asupra destinului si norocului tau.

Aceasta carte iti explica toate notiunile elementare din Feng Shui, apoi iti arata cum sa afli momentele exacte cand sunt prezente norocul sau ghinionul in casa ta ori la locul tau de munca. Aceasta iti da posibilitatea sa faci niste pasi simpli, pozitivi, catre atragerea unui maxim de noroc, de la o luna la alta si de la un an la altul. Totul este incredibil de usor si, dupa cum vei descoperi, merita efortul depus. Foloseste puternicele formule Feng Shui pentru a-ti planifica si imbunatati viata. Intelege ca norocul se schimba odata cu timpul si actualizeaza-ti Feng Shui-ul anual - sau chiar lunar. Afla care sunt caile simple si practice ce te ajuta sa te bucuri de un maxim de noroc, sa eviti ghinionul si care iti garanteaza o sanatate robusta.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Planner Feng Shui pentru succes
Cartea Planner Feng Shui pentru succes in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Planner Feng Shui pentru succes - Lillian Too" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Feng Shui Esential - Lillian Too Urmatoarea carte recomandata din categoria Feng Shui
Lillian Too
27,36 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Feng ShuiCarti recomandate din categoria Feng Shui