Pe drum. Editie noua

Pe drum. Editie noua - Jack Kerouac
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPe drum. Editie noua
Comanda acum "Pe drum. Editie noua - Jack Kerouac" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:
Pe drum , romanul cel mai cunoscut al lui Jack Kerouac, este considerat o Biblie a Generatiei Beat.   Incluzind numeroase elemente autobiografice, cartea a atras atentia asupra unui mod de viata specific, pe care prozatorul si poetul american l-a transformat astfel intr-o eticheta a unei epoci, alaturi de alti scriitori de prestigiu, colegi de Generatie Beat: Allen Ginsberg, William Burroughs, Lawrence Ferlinghetti (editorul lor din New York, el insusi un poet apreciat). Romanul este, in acelasi timp, o descriere a Americii anilor 50 si a generatiei amintite, obsedata de exprimarea libertatii individuale, aflata intr-o cautare frenetica a adevarurilor supreme, indiferent de mijloacele folosite. De la calatorii initiatice la sex si droguri, Pe drum are multe accente autobiografice, personajul principal, Dean Moriarty, fiind un alter ego al lui Neal Cassady, figura emblematica a Generatiei Beat.  

?Pe drum reprezinta un moment istoric: este cea mai frumoasa, cea mai limpede si cea mai importanta declaratie a generatiei pe care Kerouac insusi a numit-o Generatia Beat si care s-a incarnat in el.? ( The New York Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pe drum. Editie noua
Cartea Pe drum. Editie noua in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pe drum. Editie noua - Jack Kerouac" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In supa miso - Ryu Murakami Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ryu Murakami
21,80 lei
Devorari - Richard Millet Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Richard Millet
22,70 lei
Attila: biciul lui Dumnezeu - Maurice Bouvier-Ajam Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Maurice Bouvier-Ajam
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala