Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun

Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun - Dave Barry
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun
Comanda acum "Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun - Dave Barry" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
"Ma numesc Doug Barnes, si chestia asta s-a intamplat in ajun de Craciun in oraselul meu, care este Asquont, New York."

Asa incepe minunata poveste a unei familii, care se pregateste de sarbatoarea Craciunului. Pastorul, ingerul si Walter, cainele-minune de Craciun este o carte cu totul si cu totul speciala: una dintre cele mai amuzante, mai placute si mai incantatoare povesti de Craciun scrise vreodata, o poveste pentru toate varstele, care iti merge la suflet si te face sa razi din toata inima. Si, dupa ce ai citit-o, nu vei mai privi niciodata cu aceiasi ochi imaginea unei iesle. Cartea este, la fel ca toate celelalte care ii poarta semnatura, plina de umor, inteligenta, savoare. Stilul plin de haz, comicul care apare in cele mai obisnuite situatii din viata de zi cu zi si spontaneitatea prezenta la fiecare pas sunt doar cateva din calitatile care o recomanda ca o lectura amuzanta si originala.

Regizor, scenarist, actor, scriitor, umorist - acesta este Dave Barry. Decenii de-a randul si-a incantat cititorii cu articolele sale din ziarul Miami Herald.

  In anul 1988 a facut un contract pentru primul sau roman, Big Trouble , devenit rapid bestseller si castigator al Premiului Pulitzer. Filmul inspirat din carte, Belea mare in Miami, a fost de asemenea un succes. A scris mult si cu talent. Printre creatiile lui Dave Berry se mai numara romanul Tricky Business , volumul de proza Dave Barry's Money Secrets si cele doua continuari ale romanului Peter Pan , scrise in colaborare cu Ridley Pearson, Peter and the Star Catchers si Peter and the Shadow Thieves . Barry locuieste in Coral Gables, Florida.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun
Cartea Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pastorul, ingerul si walter, cainele minune de Craciun - Dave Barry" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gradinarul spaniol - A.j. Cronin Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
A.j. Cronin
19,95 lei
Martorul - Saer, Juan Jose Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Saer, Juan Jose
11,70 lei
Howards End - E. M. Forster Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
E. M. Forster
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala