Parteneriatul in afaceri

Parteneriatul in afaceri - Stephen M. Dent
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParteneriatul in afaceri
  • Autor: Stephen M. Dent
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Profit
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 973-669-024-5
  • An aparitie: 2004
  • Numar de pagini: 264
  • Format carte: 14 x 20 cm, brosat
Comanda acum "Parteneriatul in afaceri - Stephen M. Dent" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Cu totii am fost implicati de-a lungul timpului in diverse parteneriate. Multe dintre ele ne-au lasat un gust amar si senzatia ca, desi e greu, e mai bine sa actionezi de unul singur. Dintre toate strategiile de afaceri, nici una nu ofera recompense potentiale mai mari decit parteneriatul, dar nici nu prezinta riscuri mai devastatoare. Autorul acestei carti, consultant pe probleme organizationale, specialist in dezvoltarea unor parteneriate interne si strategice, va ajuta sa descoperiti parteneriatul, altfel spus, sa treceti de la EU la NOI. Veti incepe prin a identifica propriile dvs. abilitati parteneriale si apoi veti invata sa le corectati si sa le dezvoltati. Veti descoperi astfel conceptul de inteligenta parteneriala pe care se bazeaza modelul parteneriatului total. Acest model este o abordare organizata, riguroasa, care echilibreaza aspectele legate de responsabilitati si pe cele legate de relatii dintr-un parteneriat. Odata ce intelegeti atributele si componentele ce determina succesul unui parteneriat, veti folosi acest model ca pe un plan. Astfel, nu veti dezvolta doar propria dumneavoastra inteligenta parteneriala, ci si pe aceea a partenerilor, sporindu-va sansele de reusita. Formula este simpla: totul incepe cu dvs., cu o lectura atenta si, ca in orice alt parteneriat, cu incredere. Ce spuneti, bateti palma?

Stephen M. Dent , partener fondator al firmei de consultanta The Partnership Continuum, Inc., cu sediul in Minneapolis, este consultant pe probleme organizationale, cistigator a numeroase distinctii, specializat in dezvoltarea unor parteneriate interne si strategice. A organizat seminarii, a tinut discursuri si are aproape douazeci de ani de experienta in lucrul cu clientii, cum ar fi AT&T, Northwest Airlines, GE Capital Services, U.S. Postal Services si USWEST Communications. A pregatit mii de manageri, directori si consultanti, instruindu-i in domeniul inteligentei parteneriale.

 


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Parteneriatul in afaceri
Cartea Parteneriatul in afaceri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Parteneriatul in afaceri - Stephen M. Dent" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat - Donald Keough Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Donald Keough
14,16 lei
CINE MI-A LUAT BANII? - De ce pierd cei care ezita si castiga cei care actioneaza rapid! - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
7 lectii de succes pe timp de criza - Bill George Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Bill George
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri