Parfumul. Mica enciclopedie

Parfumul. Mica enciclopedie - Octavian Sever Coifan
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParfumul. Mica enciclopedie
Comanda acum "Parfumul. Mica enciclopedie - Octavian Sever Coifan" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Parfumul este strans legat de pictura si de muzica, nu doar prin corespondentele inerente ale senzatiilor, dar mai ales prin tehnica de compozitie si de intrupare a ideii.Lasa-te vrajit de miresme si porneste intr-o calatorie fascinanta. Uita de celelalte simturi, pentru a-l descoperi pe cel mai misterios si mai tacut, chintesenta a emotiilor, salas al amintirilor. Parfumul - legatura dintre cer si pamant - este deopotriva taina, dragoste, frumos.
Acest ghid, unic in literatura romana, este cheia care poate desfereca poarta spre lumea parfumurilor.

Octavian Sever Coifan - nascut la Timisoara, in iunie 1978.- arhitect - absolvent al Facultatii de Constructii si Arhitectura din Timisoara.- pregatire: stagiu de stilism si haute couture la Esmod International (Paris); stagiu de stilism si istoria costumului la Muzeul Costumului (Paris); stagiu de parfumerie la Osmoteca (Paris); stagiu de parfumerie la Institutul superior de parfumuri, cosmetice, arome (Versailles); stagiu de parfumerie la diverse uzine de la Grasse (Franta); bursa de studii de design si arhitectura la KTH Arkitektur (Stockholm).

A publicat: 1000 de parfumuri. Universul parfumeriei Editura Curtea Veche


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Parfumul. Mica enciclopedie
Cartea Parfumul. Mica enciclopedie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Parfumul. Mica enciclopedie - Octavian Sever Coifan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Enciclopedie De Istorie Universala  -  DE AGOSTINI Istituto Geografico , Trad. Balaci A, Chelemen M., Gadei R, Venier Sorina Urmatoarea carte recomandata din categoria Enciclopedii
DE AGOSTINI Istituto Geografico , Tr...
89,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EnciclopediiCarti recomandate din categoria Enciclopedii