Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere

Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere - Jude Ioan
Pret: 19,19 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParadigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere
Comanda acum "Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere - Jude Ioan" de pe libraria ishop la pretul de 19,19 lei
Descriere carte:
Lucrarea prezinta, prin intermediul paradigmelor, oportunitatea analizei descriptiv-interpretative in intelegerea mecanismelor functionale si a suportului structural-functional prin care se obiectiveaza si, totodata, se valideaza puterea, ca principal factor de mentinere a ordinii si progresului social.
Prin formele si continutul sau, cartea constituie un principal instrument la indemana oricarei persoane dornice de intelegere si de aprofundare a complexului fenomen social-politic care este puterea, politicul si cultura politica.
Utilitatea lucrarii este diversa, servind atat celui care se initiaza in politica si conducere cat si analistului si omului politic care a aprofundat tematica politologiei si sociologiei politice, dar care mai urmareste si alte opinii si atitudini decat ale sale si cele cunoscute.
Asemenea consideratii ii permit un superior statut stiintific, o stiinta despre putere dincolo de politologie, de scindare politica, sau de alte stiinte de interferenta- kratologia.
Lucrarea se va constitui intr-un stimul motivational pentru cei interesati de studierea si cunoasterea acestui complex care este politica, puterea politica si fenomenul puterii, in general studiat prin stiinta propusa - kratologia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere
Cartea Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Paradigmele si mecanismele puterii-Kratologia-o posiblia stiinta despre putere - Jude Ioan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cadavrul rasturnat - Stanga la rascruce - Bernard-Henri Levy Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Bernard-Henri Levy
22,80 lei
Mortul vesel - Dan Coridaleu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Dan Coridaleu
0,00 lei
Pe Urmele - Laurentiu Vlad Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Laurentiu Vlad
4,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica