Paradigme Universale Iii. Jocul

Paradigme Universale Iii. Jocul - Marcus Solomon
Pret: 28,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roParadigme Universale Iii. Jocul
Comanda acum "Paradigme Universale Iii. Jocul - Marcus Solomon" de pe libraria ishop la pretul de 28,00 lei
Descriere carte:
Jocul ne insoteste de-a lungul intregii noastre vieti si ia forme dintre cele mai variate. In unele jocuri intram de bunavoie, in altele suntem impinsi de legi biologice sau sociale. Nu constientizam si nu putem controla decat in parte aceasta implicare. De corecta folosire a jocului depind succesul in activitatea de invatare si exercitarea eficienta a celor mai multe profesii. Cercetarea stiintifica si creatia literar-artistica includ diferite forme de joc, prin care efortul depus se asociaza cu o stare de placere si de bucurie. In contrast cu fotbalul si cu sahul, jocul creatiei nu se desfasoara pe baza unor reguli prestabilite, ci se organizeaza chiar pe parcursul desfasurarii sale, eventual in absenta oricaror regului; el este o expresie a libertatii spiritului, a dreptului nostru de a gresi, de a esua, in drumul spre afirmarea personalitatii. Pe de alta parte, chiar jocurile cu aparenta divertismentului, in masura in care au o istorie bogata, au o miza culturala importanta si devin, la o examinare mai atenta, obiect de cercetare stiintifica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Paradigme Universale Iii. Jocul
Cartea Paradigme Universale Iii. Jocul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Paradigme Universale Iii. Jocul - Marcus Solomon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Caietele Echinox, Vol. 6, Germanistica si Comparatistica - Fundatia Culturala Echinox Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Fundatia Culturala Echinox
21,46 lei
O Mana De Oameni - Anne Wiazemsky Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Anne Wiazemsky
7,09 lei
Dialog Cu Decebal Traian Remes - Vlad Ioana Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Vlad Ioana
4,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate