Para Bhakti. Suprema devotiune

Para Bhakti. Suprema devotiune - Swami Vivekananda
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPara Bhakti. Suprema devotiune
Comanda acum "Para Bhakti. Suprema devotiune - Swami Vivekananda" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
Swami Vivekananda (1863-1902) a spus despre sine insusi ca este "India condensata". Discipol al marelui eliberat yoghin Ramakrishna, a fost un adevarat ambasador spiritual si a tradus pe intelesul lumii moderne invatatura profunda a Vedantei. Personalitatea stralucitoare, cultura occidentala si orientala enciclopedica, elocventa irezistibila si inalta sa realizare interioara au devenit legendare. A fost printre pionierii viziunii care aspira la o sinteza inteleapta intre Est si Vest, intre mistica si stiinta. Para bhakti este o carte esentiala. Fervoarea acestor pagini reprezinta prin ea insasi un mesaj. Vivekananda aduce un elogiu absolut, descrie cu rara savoare sufletul beat de iubire. Aflam ca unirea fulgeratoare cu Supremul este posibila pentru omul care inseteaza cu intreaga fiinta dupa El. Si la fel ca un indragostit iremediabil Ii descopera pretutindeni chipul, tandretea si atotputernicia.

"Bhakti yoghinul este intr-un deplin abandon, nascut din iubirea arzatoare pentru Dumnezeu si Creatia Sa. Astfel ca primeste cu o deplina egalitate si seninatate atat suferinta, cat si bucuria. El nu stie sa se planga, este pe deplin multumit cu ce vine de la Preaiubitul inimii sale, se supune cu tot sufletul Vointei Lui atotputernice. Iar aceasta realizare este mai de pret decat orice alta glorie sau maretie pamanteasca."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Para Bhakti. Suprema devotiune
Cartea Para Bhakti. Suprema devotiune in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Para Bhakti. Suprema devotiune - Swami Vivekananda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tarotul de Marsilia - Marta Ramirez Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Marta Ramirez
61,75 lei
Yoga pentru sex - Vimla Lalvani Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Vimla Lalvani
17,86 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric