Pacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai)

Pacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai) - Mincu Marin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai)
Comanda acum "Pacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai) - Mincu Marin" de pe libraria ishop la pretul de 9,00 lei
Descriere carte:
Pacient la spitalul Fudeni este una dintre cele mai tari si mai limpezi, mai mozartiene carti de si despre literatura ale literaturii romane din ultimii ani. Viata incizata,redusa, devine aici-lectie de anatomie pe viu a profesorului Marin Mincu-direct artificial, picatura cu picatura, cert si distinct,printr-o sonda, in urma unei operatii de salvare efectuate de un strain pe un corp care ameninta sa se instraineze definitiv, literatura :desen de copil. La firul vietii, firul subtire al vietii fugind prelingandu-se drenat, scrie :celalalt, altul opereaza,afectand viul si eliberand scrisul. O victorie care niciodata nu ne apartine si care niciodata, mai ales, nu este asupra cuiva. Citind-o, iti spui ca, literar si uman, mai mult nu se poate si nici nu este nevoie, homeostazia vitala a scrisului literar a fost pur si simplu-si pur, si cu toate aparentele unei simplitati brutale-atinsa.Martor al vietilor altora si pacient al propriei vieti, Marin Mincu redeschide literatura, readucandu-l pe Autor la postura de scrib(ramas)suveran. O interventie medicala mai mult decat urgenta in momentul de fata !(Bogdan Ghiu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai)
Cartea Pacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pacient La Spitalul Fundeni:fisa De Caz(12-26 Mai) - Mincu Marin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Romanul adolescentului miop - Mircea Eliade Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mircea Eliade
35,10 lei
Opere (editie de lux - 8 volume cartonate) - Mihai Eminescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Mihai Eminescu
380,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana