Pace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii)

Pace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii) - PANAITE Viorel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii)
Comanda acum "Pace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii) - PANAITE Viorel" de pe libraria ishop la pretul de 15,21 lei
Descriere carte:
Lucrarea se constituie intr-o prima incercare de sinteza, in care relatiile romano-otomane sunt privite mai ales prin prisma dreptului otoman al popoarelor, iar dreptul otoman al popoarelor este descifrat si prin cazul romanesc. Cartea este structurata in doua mari parti. Prima abordeaza dreptul otoman al popoarelor iar a doua ideologia razboiului sfant la otomani si regimul negustorilor straini din imperiu. A doua parte se opreste asupra relatiilor romano-otomane, un substantial studiu de caz. Autorul analizeaza teme si concepte inca neabordate de istoriografia romana sau la care literatura straina de specialitate nu face trimiteri: Regimul nemusulmanilor; Statutul Tarii Romanesti, Moldovei si Transilvaniei fata de Imperiu; Aspecte reglementand statutul juridic si obligatiile Tarilor Romane pe langa Poarta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii)
Cartea Pace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pace, Razboi si Comert In Islam. Tarile Romane si Dreptul Otoman Al Popoarelor (sec. Xv-xvii) - PANAITE Viorel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Razboi Politic In Blocul Comunist - Mihai Retegan Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Mihai Retegan
14,40 lei
Ziua care nu se uita. 15 noiembrie 1987, Brasov - Marius Oprea, Stejarel Olaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Istoria romanilor
Marius Oprea, Stejarel Olaru
14,72 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Istoria romanilorCarti recomandate din categoria Istoria romanilor