Pacatul si vina - Monstruozitati ale mintii

Pacatul si vina - Monstruozitati ale mintii - Ramesh S. Balsekar
Pret: 8,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPacatul si vina - Monstruozitati ale mintii
Comanda acum "Pacatul si vina - Monstruozitati ale mintii - Ramesh S. Balsekar" de pe libraria ishop la pretul de 8,55 lei
Descriere carte:
In aproape toate discutiile zilnice din Bombay, Ramesh Balsekar le reaminteste vizitatorilor ca tot ce au spus inteleptii vreodata, tot ce au afirmat religiile sau scripturile sunt doar concepte. Intr-un mod incantator si unic, el zdruncina fanteziile comune in legatura cu adevarul, cautarea spirituala si felul in care viata se petrece. Invatator al formei pure de Advaita, sau al non-dualitatii, Ramesh este o combinatie nepamanteana de umanitate si divinitate, manifestandu-se ca un maestru spiritual absolut genial. Invataturile sale clare si profunde sunt sustinute de intelegerea autentica a faptului ca "Nimeni nu face nimic", la care se adauga experienta sa de viata ca inalt functionar la una dintre principalele banci ale Indiei, in acelasi timp sot, tata si bunic - toate acestea traite cu constiinta faptului ca totul se petrece din vointa lui Dumnezeu.

O mare parte din viata sa, Ramesh, al carui guru a fost Nisargadatta Maharaj, a fost devotat lui Ramana Maharishi, in al carui stil ii intampina pe cautatori, intrebandu-i: "Cine este cel care cauta? Lasati cautarea in seama Celui care a initiat cautarea."?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pacatul si vina - Monstruozitati ale mintii
Cartea Pacatul si vina - Monstruozitati ale mintii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pacatul si vina - Monstruozitati ale mintii - Ramesh S. Balsekar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Astrologia si relatiile interumane - Pierre Lassalle, Brigitte Maffray Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Pierre Lassalle, Brigitte Maffray
3,79 lei
Horoscopul romanesc vechi 2009 - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Lemi Gemil Mecari
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric