PRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana

PRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana - George Galloway, Bob Wylie
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana
Comanda acum "PRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana - George Galloway, Bob Wylie" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
In timpul a zece zile de Craciun in 1989 care au socat lumea, atotputernica dinastie a Ceausestilor s-a spulberatsi si s-a prabusit in zapada stropita de sange. PRABUSIREA in mod captivant spune povestea despre exact cat de groteasca si bizara devenise dictatura romaneasca, universal cunoascuta pentru Securitatea ei in haine de piele si grozavia copiilor ei bolnavi de SIDA. In fruntea dictaturii era Familia Regala Rosie, cei doi Ceausescu, singurul rege si regina comunisti din lume. PRABUSIREA in mod elocvent descrie aceasta cea mai curajoasa si ucigasa revolutie anticomunista., de la inceputurile sale in eroica Timisoara pana la triumful ei in Piata Palatului, Bucuresti cu dramatica fuga cu elicopterul a dictatorilor de pe terasa de pe acoperis si socanta realitate a sfarsitului lor, doborati de gloante, PRABUSIREA face cronica urmarilor violent contestate , a afirmatiilor si contraafirmatiilor din partea castigatorilor si invinsilor revolutiei si contine interviuri cu membrii supravietuitori intemnitati ai familiei Ceausescu. A fost o revolutie adevarata sau o lovitura de stat prioritara? Unde sunt ci de la Securitate acum si in ce directie este condusa Romania? Cu ascutita perspicacitate si in bogat detaliu, PRABUSIREA ajuta sa se raspunda la aceste intrebari care persista.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre PRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana
Cartea PRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "PRABUSIREA: Ceausestii si revolutia romana - George Galloway, Bob Wylie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dialog cu Istoria - Georgios D. Poukamisas Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Georgios D. Poukamisas
18,64 lei
Omul medieval - Jacques Le Goff Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Jacques Le Goff
15,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie