Otetul de miere

Otetul de miere - Maria Kedrova
Pret: 10,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOtetul de miere
Comanda acum "Otetul de miere - Maria Kedrova" de pe libraria ishop la pretul de 10,45 lei
Descriere carte:
Omul a cunoscut marul inaintea altor pomi fructiferi. Mai intai, marul a fost cultivat in Asia Mijlocie si in Caucaz, de unde a ajuns mai tarziu in Palestina si Egipt, apoi in Grecia Antica, Roma si, mai departe, in mars triumfal, in alte tari si pe alte continente. Povestile, de pe atunci, spuneau ca merele au un efect miraculos (povestea merelor care te intineresc), si nu intamplator. Calitatile folositoare si tamaduitoare ale merelor sunt diverse. Noi ne referim la cele de baza: cartea este dedicata nu merelor, ci otetului de mere. Dar sa nu uitam ca toate substantele folositoare care se afla in otet se obtin din mere. Marul este un fruct... cu istorie. Primul mar, dupa cum stim, l-a gustat Eva - ei i l-a oferit sarpele! In mitologia Greciei Antice marul a fost fructul care i-a invrajbit pe zei. Astazi, marul este unul dintre fructele cele mai miraculoase, care iti pot darui/mentine tineretea!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Otetul de miere
Cartea Otetul de miere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Otetul de miere - Maria Kedrova" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vindecare prin gandire. NOESITERAPIE - Dr. Angel Escudero Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Dr. Angel Escudero
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative