Organizeaza-te !

Organizeaza-te ! - Chris Crouch
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrganizeaza-te !
Comanda acum "Organizeaza-te ! - Chris Crouch" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:

Imbunatateste-ti puterea de concentrare, capacitatea de organizare si productivitatea

Lucrarea de fata reprezinta o colectie de idei simple, ce rezolva cel putin sase din problemele majore care genereaza haos si dezordine ?n viata ta. Aceste idei va sunt prezentate ?ntr-un format simplu, ?mpreuna cu sugestii specifice legate de modul de punere ?n practica a acestor idei, astfel ?nc?t toti cei cu foarte putin timp la dispozitie sa aiba posibilitatea de a le citi si a le ?ncerca. Pe scurt, Organizeaza-te! te va ajuta sa-ti ?mbunatatesti puterea de concentrare, abilitatea de organizare si stabilire a prioritatilor.

Organizeaza-te! include sfaturi, idei si recomandari care au fost si sunt aplicate cu succes ?n cadrul corporatiilor de catre traineri si organizatori profesionisti, care activeaza conform sistemului GO (?Getting Organized?) pe ?ntreg teritoriul Statelor Unite. Vei gasi solutii eficiente de a face fata provocarilor legate de organizare si te vei bucura de beneficiile acestora ?n toti anii ce vor urma.

O stare mentala de liniste este cel mai important motiv pentru care ?ti doresti sa te poti concentra mai bine, sa fi mai organizat si mai productiv. Ideile referitoare la productivitate nu sunt toate la fel. Poti deprinde c?teva tehnici radicale, care te vor ajuta sa fii tu ?nsuti mult mai productiv, dar sa obtii o productivitate mai mare si de la cei din jurul tau. Aceste idei implica sa  muncesti mai mult, mai rapid si sa scoti ce e mai bun din ceilalti. O productivitate mai mare ?nseamna sa te simti mai implicat, sa lucrezi ?ntr-un ritm satisfacator si sa obtii tot ce e mai bun de la oamenii din jurul tau.

Totul tine de echilibru. Aceasta carte nu este scrisa pentru cei care ?ncearca sa atinga starea de nirvana sau cauta o utopie. Lucrarea de fata se adreseaza oamenilor practici, care g?ndesc practic si realist si care  vor sa aiba succes ?n lumea reala.

- Extras din cartea ?Organizeaza-te!?



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Organizeaza-te !
Cartea Organizeaza-te ! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Organizeaza-te ! - Chris Crouch" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Factorul impuls - Nick Tasler Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Nick Tasler
28,50 lei
Forta gandirii pozitive - Norman Vincent Peale Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Norman Vincent Peale
23,75 lei
Forta entuziasmului - Norman Vincent Peale Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Norman Vincent Peale
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala