Orbitor. Corpul

Orbitor. Corpul - Cartarescu Mircea
Pret: 31,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOrbitor. Corpul
Comanda acum "Orbitor. Corpul - Cartarescu Mircea" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
“Peretele era, in intregime, un urias insectar. Ordonati in randuri si coloane, pe toate suprafata isi intindeau aripile fluturi, cei mai mari si mai frumos colorati ce-ar fi putut fi vazuti vreodata. Aripi largi si puternice, cu doi ochi micuti in partea de jos, corpuri groase si inelate. Cate-un piron de otel, infipt in corpuri, intre doua inele, tintuindu-le pe cutele satinului sidefiu cu care era peretele imbracat. Cate-o placuta de alama gravata cu cate-un nume sub fiecare dintre ei. O, frumusete, de ce gura ta e mereu atat de amara? De ce e cumplit orice inger? De ce numim monstru orice minune inepuizabila? Pe placile de alama nu erau inscrise nume de genuri si specii, ci nume de femei: Corrie, Petra, Gertie, Ans, Joke... Si triumfatoarele trofee cu aripile-ntinse nu erau gingase lepidoptere, ci oase iliace, prinse pe vertebrele lor, centuri pelviene, largi, generoase, de femei ce fusesera iubite cu patima, bazine ce ocrotisera candva feti ghemuiti, visatori, cu fata umbrita de aripile fluturelui matern.”

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Orbitor. Corpul
Cartea Orbitor. Corpul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Orbitor. Corpul - Cartarescu Mircea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Arlechinada - Ludmila Shumilor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ludmila Shumilor
18,64 lei
Aparitia, Disparitia si Eternitatea Eonei - Antonesei Liviu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Antonesei Liviu
15,00 lei
Cei sapte regi ai orasului Bucuresti - Daniel Banulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Daniel Banulescu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana