Opus Dei

Opus Dei - Benedicte Patrice Des Mazery
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOpus Dei
Comanda acum "Opus Dei - Benedicte Patrice Des Mazery" de pe libraria ishop la pretul de 23,18 lei
Descriere carte:
Lucrarea lui Dan Brown: "Codul lui da Vinci" este o fictiune.

Ceea ce urmeaza sa citesti este rezultatul unei anchete realizata de televiziunea franceza Canal Plus si difuzata la Emisiunea de Investigatii 90 de minute de catre jurnalisti.

Cu totii avem obligatia sa ne aparam credinta, de aceea orice denaturare a adevarurilor sacre, ce propovaduiesc iubirea si toleranta intre semeni, este evident ca reprezinta interpretarile absurde ale unor minti intunecate cu privire la credinta adevarata si trebuie demascate. Numai asa putem spune ca urmam pasii pe Calea de Lumina a Domnului. Inainte de Marea Schisma din 1054, Biserica Mama a fost una, mai apoi Ea s-a scindat in doua... asa a vrut istoria sau poate doar vrerea unor orgolii aparent demult apuse. Cert este ca acum pe Pamant exista nenumarate Biserici ce si spun "ale Domnului". Nu suntem in masura sa judecam Adevarul lor si nici sa socotim daca fac bine sau nu. Insa, atunci cand vorbim despre Institutia Sfintei Biserici trebuie sa o facem cu Respect si Credinta, Dumnezeu este unul si acelasi pentru noi toti. De aceea misiunea noastra, a fiecarui credincios este de a apara Biserica de oricine si orice rau ar veni sa i intineze idealurile, dar sa nu uitam ca raul poate veni uneori si din Interior... intre Credinta si secta este o mare prapastie si totusi... uneori nu este decat un singur pas...

Creati sub idealul de aparatori ai Operei Domnului (Opus Dei), au devenit in final cea mai fina imagine a unei inchizitii moderne!


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Opus Dei
Cartea Opus Dei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Opus Dei - Benedicte Patrice Des Mazery" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mica Apocalipsa - Konwicki Tadeusz Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Konwicki Tadeusz
5,45 lei
Doctor Jivago (editie noua) - Boris Pasternak Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Boris Pasternak
33,20 lei
In zahar de pepene - Richard Brautigan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Richard Brautigan
17,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala