Olive Kitteridge

Olive Kitteridge - Elizabeth Strout
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOlive Kitteridge
Comanda acum "Olive Kitteridge - Elizabeth Strout" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Treisprezece povestiri scrise cu profunda intelegere si simpatie pentru natura umana dezvaluie momentele de tristete sau de revelatie ale unor oameni cat se poate de obisnuiti. Olive Kitteridge este firul calauzitor ce traverseaza toate aceste crampeie de viata. Fosta profesoara de matematica, personalitate puternica si mizantropa, aceasta cunoaste suferinta de a-si vedea unicul fiu instrainandu-se treptat de ea. Dezamagirea ia forma casatoriei lui Christopher, copilul iubit, cu o femeie pe care abia o cunoaste si  de care va divorta dupa un an. Fire dificila si nesociabila, Olive isi pierde ultimul prieten adevarat cand sotul sau, Henry, sufera un atac cerebral si isi petrece restul vietii intr-o stare vegetativa. Toate aceste experiente o conduc la concluzia ca toti ne nastem si murim singuri.

In esenta, Olive Kitteridge este o carte despre pierdere, despre neputinta de a stabili sau a reinnoda legaturile sufletesti cu cei apropiati, dar si despre speranta si reinnoire. Ceea ce insenineaza existenta dureros de confuza, uneori lipsita de sens a personajelor sunt clipele fugare in care acestia inteleg ca viata vibreaza totusi de frumusete si ca  merita a fi traita.

Cartea a obtinut Premiul Pulitzer pentru fictiune in 2009.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Olive Kitteridge
Cartea Olive Kitteridge in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Olive Kitteridge - Elizabeth Strout" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fiica tamaduitorului de oase - Amy Tan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Amy Tan
26,17 lei
Secretul lui Iosif - Michael Byrnes Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Michael Byrnes
29,70 lei
Simbata - Ian McEwan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ian McEwan
31,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala