Ofrande. Memorii

Ofrande. Memorii - Cornelia Pillat
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOfrande. Memorii
Comanda acum "Ofrande. Memorii - Cornelia Pillat" de pe libraria ishop la pretul de 31,50 lei
Descriere carte:
"Una din cele mai frumoase carti de memorii ce s-au tiparit dupa 1990 in Romania." (Doina URICARIU)

"Cartea Corneliei Pillat invie o lume in felul infailibil in care, ca element de comparatie, Margaret Mitchell a realcatuit-o romanesc in Pe aripile vantului." (Barbu CIOCULESCU)

"Dincolo de multimea semnelor ?sagai familiale?, important ramane in cele din urma mozaicul social realizat gratie incrucisarii a doua lumi: lumea lui Gheorghe Ene-Filipescu, tatal autoarei - adolescentul plecat cu doua paini in traista din Oltenita la 1900, pentru a ajunge starostele breslei cizmarilor de lux din Bucuresti, cu pravalie pe Calea Victoriei -, si lumea de la Florica Bratienilor, egal impartita intre fast si sobrietate." (Dan C. MIHAILESCU)

"Cartea doamnei Pillat ne inspira si creeaza o oaza de adevar in desertul unei lumi mistificate. In torentul hraparetilor si al inavutitilor, ea intoarce spre noi sensul spiritual al saraciei si al frumusetii de-a trai in farmecul bland al amintirilor." (Dan STANCA)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ofrande. Memorii
Cartea Ofrande. Memorii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ofrande. Memorii - Cornelia Pillat" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
MANUSCRISUL DIN TREN. JURNALUL VIETII MELE. MEMORII 1930-1989 - NEMTEANU-CHIRIACESCU, Livia Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
NEMTEANU-CHIRIACESCU, Livia
14,25 lei
Sase feluri de a muri - Marius Oprea Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Marius Oprea
26,55 lei
Fecioara Maria. O biografie neautorizata - Michael Jordan Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Michael Jordan
28,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica