Ochiul fotografului

Ochiul fotografului - Michael Freeman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOchiul fotografului
Comanda acum "Ochiul fotografului - Michael Freeman" de pe libraria ishop la pretul de 75,91 lei
Descriere carte:
Designul este cel mai important factor in obtinerea unei fotografii reusite. Capacitatea de a intui potentialul unei scene si de a organiza apoi toate elementele grafice intr-o compozitie captivanta, de efect, reprezinta una dintre retetele de succes in cadrul artei fotografice.

Fotografia digitala a introdus o noua dimensiune a designului - atat datorita feedbackului care se realizeaza la momentul surprinderii cadrului, cat si a posibilitatilor de editare in etapa de postproductie, in scopul imbunatatirii imaginii. Acest aspect a influentat profund felul in care lucreaza asta zi fotografii profesionisti. Autorul demonstreaza insa cum oricine isi poate dezvolta abilitatea de a descoperi si de a surprinde imagini digitale deosebite, explicand cum si de ce anumite cadre sunt reusite, iar altele, nu.

Continand imagini si scheme edificatoare, cartea exploreaza toate abordarile traditionale ale compozitiei si designului, dar prezinta si tehnici digitale mai moderne, precum stitching si HDRI, menite sa extinda posibilitatile cadrului fa ra a compromite viziunea fotografului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ochiul fotografului
Cartea Ochiul fotografului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ochiul fotografului - Michael Freeman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri practiceCarti recomandate din categoria Ghiduri practice