Oameni Toxici

Oameni Toxici - Marsha Petrie Sue
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roOameni Toxici
Comanda acum "Oameni Toxici - Marsha Petrie Sue" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:

Nu te lasa contaminat. Invata sa te aperi !

?Daca pur si simplu esti satul de acei oameni care ?ti storc toata energia, Marsha a gasit remediul! Autoarea ?ti spune pe sleau reteta de combatare a oamenilor toxici. Ea amesteca ?n doze potrivite experienta personala, umorul si sfaturile practice pentru a crea un mesaj c?t se poate de convingator si relevant pentru vietile noastre personale si profesionale. Recomand cu tarie aceasta carte tuturor celor interesati sa se curete de aceste comportamente toxice!?
John Ryan, Vicepresedinte, American Express

?Marsha Petrie Sue este Muhamad Ali al comunicarii. Poate fi fermecatoare ?n timp ce danseaza ?n mijlocul ringului, dar stie deasemenea cum si c?nd anume sa faca knock out dintr-o singura miscare. Daca ai avut parte de relatii nocive, vei afla motivul pentru care s-a ?nt?mplat asta. Aici vei intra sa studiezi la scoala de bune maniere dar vei folosi ca instrument de studiu munitie autentica!?
David Rowles, fondator si presedinte, Career Solutions, Inc.

"(...) Autoarea ?i ia pe cititori de guler, ?i priveste direct ?n ochi si le spune fara ocolisuri ca solutia pentru fericirea lor personala si profesionala poate fi atinsa numai printr-o autoevaluarea critica si prin dorinta puternica de a depasi situatia ?n care se complac ?n prezent.?
Randy O?Neill, Vicepresedinte Senior, Lancer Insurance Company

?Iar ne-a facut-o! Ne-a dat din nou permisiunea de a ne descotorosi de oamenii toxici care ne seaca toata energia. Accepta biletul spre libertate oferit de Marsha: ofera-ti aceasta posibilitate de a-i trimite undeva pe oamenii toxici!?
Dr. Geoff Haw, Consultant, Sagacity Services, Australia



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Oameni Toxici
Cartea Oameni Toxici in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Oameni Toxici - Marsha Petrie Sue" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Efectul Umbrei. Revelarea puterii ascunse a Sinelui tau real - Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne Williamson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne ...
19,00 lei
Coaching - Max Landsberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Max Landsberg
13,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala