O suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori

O suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori - Peter J. King
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori
Comanda acum "O suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori - Peter J. King" de pe libraria ishop la pretul de 54,99 lei
Descriere carte:
Dupa cum a spus Socrate: "viata necercetata nu merita traita". Si cum putem incepe mai bine cercetarea unei vieti decat cu cei mai influenti filozofi din Antichitate pana in prezent. Multe dintre intrebarile puse de filozofi de-a lungul secolelor continua sa domine si astazi filozofia si se reflecta in marile dezbateri ale timpului nostru. Care este natura binelui si a raului? Care este sensul existentei... si cine suntem cu adevarat? Timp de mii de ani filozofii s-au straduit sa raspunda la asemenea intrebari punand in balanta fiecare idee cu aproape orice alternativa rationala. Cine au fost acesti barbati si aceste femei pe care ii numim "marii filozofi"? Aceasta lucrare fascinanta cerceteaza vietile si ideile a o suta de filozofi care au schimbat modul in care vedem lumea.

Descoperim povestile adevarate ale celor mai mari ganditori si filozofi ai lumii, atat din Orient, cat si din Occident. In ordine cronologica, dupa anul nasterii, o suta de filozofi sunt prezentati in linii generale, fiecare profil continand o scurta schita biografica a filozofului, un rezumat al evolutiei gandirii sale si unele concluzii la care a a ajuns acesta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori
Cartea O suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O suta de filozofi - ghid prin lumea celor mai mari ginditori - Peter J. King" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Isme - Sa intelegem arta - Stephen Little Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Stephen Little
42,99 lei
Terra - Ioana Costache-Done Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Ioana Costache-Done
159,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii