O suta de ani de zile la Portile Orientului

O suta de ani de zile la Portile Orientului - Ioan Grosan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO suta de ani de zile la Portile Orientului
  • Autor: Ioan Grosan
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Fiction Ltd
  • Categoria: Literatura romana
  • ISBN: 978-973-46-0751-8
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 344
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "O suta de ani de zile la Portile Orientului - Ioan Grosan" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania pentru proza, editia 1992. O noua editie, revazuta, a unuia dintre cele mai importante romane aparute dupa 1989. Editia a III-a „E foarte bine ca O suta de ani de zile la Portile Orientului este proaspat reeditata. A aparut imediat dupa ’90 si cartile publicate atunci au cazut in gol. Oamenii nu erau atenti la literatura, erau mai mult interesati de memorialistica, jurnale, literatura de detentie, asa ca initiativa de a repune in circuit o carte importanta e foarte bine venita.” (Carmen Musat) „Daca pentru cititorii din ’90 literatura era un conglomerat din care nu distingeau genurile, acum exista o perceptie mult mai clara, iar oamenii sint interesati si vad diferentele. Aceasta reeditare a romanului lui Ioan Grosan va fi o provocare pentru cititorii de azi si e foarte interesant de vazut cum va fi primit textul la o noua lectura. Aburul placut si provocator al acestui roman inca mi-a ramas.” (Ioan Es. Pop) „Ioan Grosan este printre putinii creatori de scoala noua care n-au devenit prizonierii unei singure formule epice, asimilind, cu o complicitate matura, atit experienta intertextualitatii, cit si spiritul perifrastic faulknerian ori minutia cehoviana in descrierea platitudinii existentiale.” (Radu G. Teposu)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O suta de ani de zile la Portile Orientului
Cartea O suta de ani de zile la Portile Orientului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O suta de ani de zile la Portile Orientului - Ioan Grosan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femeia in rosu - Adriana Babeti, Mircea Mihaies, Mircea Nedelciu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adriana Babeti, Mircea Mihaies, Mirce...
22,32 lei
CRONICA INTRARII IN RAI - NEGOITA, Constantin Virgil Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
NEGOITA, Constantin Virgil
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana